Collectie:
Kolenmanden
2 producten
Keij RVS Kolenmand Compact 15/16" – Divider | Optimaal BBQ
Normale prijs
€49,95
Verkoopprijs
€49,95
Normale prijs
Stuksprijs
/per
Keij RVS 304 Kolenmand Compact 15/16 inch – Met uitneembare Divider
De Keij RVS 304 Kolenmand Compact is de ideale upgrade voor uw compacte kamado. Speciaal ontworpen voor 15- en 16-inch modellen, ...
Keij RVS Kolenmand Large 21-23": Optimale Luchtstroom Kamado
Normale prijs
€79,00
Verkoopprijs
€79,00
Normale prijs
Stuksprijs
/per
Keij RVS Kolenmand Large 21-23 inch: Essentieel voor uw Kamado
Optimaliseer uw barbecue-ervaring met de Keij RVS Kolenmand Large, speciaal ontworpen voor kamado's van 21 tot 23 inch. Deze robuuste ...
Met een kolenmand krijgt je houtskool meer zuurstof. Daardoor is je kamado sneller warm en blijft de temperatuur stabiel. Op deze pagina vind je twee modellen: de Large/XL (21–23 inch) en de Compact (15/16 inch). Beide zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS 304) en passen precies in de Keij Kamado maar ook in een heleboel andere kamado's.
Waarom een kolenmand handig is
- Betere luchtstroom – meer zuurstof rond de kolen helpt bij een snelle opstart en gelijkmatige verbranding.
- Simpel schoonmaken – til de mand eruit, schud de as weg, klaar.
- Zuinig met houtskool – kolen branden efficiënter, dus je gebruikt minder.
- Twee temperatuurzones – de losse scheidingswand maakt direct en indirect koken makkelijk.
- Chipfeeder‑uitsparing – past ook bij kamado’s met een chipfeeder.
Keij Kolenmand Large – 21 t/m 23 inch
Gemaakt voor de Keij Legend Large en andere 21–23 inch kamado’s zoals Grill Guru Large, Bastard Large, Big Green Egg Large en Kamado Joe Classic 2.
- Onderkant Ø 24 cm, bovenkant Ø 34 cm.
- Hoogte 12 cm (+ 2,5 cm handvat).
- Materiaal: RVS 304.
- Wordt geleverd met scheidingswand.
Keij Kolenmand Compact – 15/16 inch
Voor de Keij Compact en vergelijkbare 15/16 inch modellen zoals Grill Guru Compact en Inferno Compact.
- Onderkant Ø 19 cm, bovenkant Ø 25,5 cm.
- Hoogte 10,5 cm.
- Materiaal: RVS 304.
- Wordt geleverd met scheidingswand.
Zo gebruik je de kolenmand
- Vul de mand met houtskool en zet hem in de vuurschaal. Laat rond de mand een klein beetje ruimte voor de luchtstroom.
- Steek de kolen aan met aanmaakwokkels.
- Na het koken: haal de mand eruit, schud de as weg en vul indien nodig bij.
- Plaats de scheidingswand als je twee hittezones wilt.
Tip: houd minimaal één centimeter ruimte tussen de mand en de vuurschaal voor een goede luchtcirculatie.
Gebruik de linker-/rechterpijl om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg naar links/rechts als je een mobiel apparaat gebruikt.